Garnélás tészta recept sütőben sütve

Hozzávalók:

  1. 1 csésze vaj
  2. 2 evőkanál Dijon mustár
  3. 1 evőkanál friss citromlé
  4. 1 evőkanál apróra vágott fokhagyma
  5. 1 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  6. 90 dkg közepes nyers garnélarák

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 230 °C-on. Egy kis serpenyőben közepes lángon keverjük össze a vajat, a mustárt, a citromlevet, a fokhagymát és a petrezselymet. Amikor a vaj teljesen megolvad, vegyük le a tűzhelyről. Rendezük a garnélákat egy tepsibe, majd locsoljuk meg a vajas öntettel. Sütjük előmelegített sütőben 12-15 percig, vagy amíg a garnéla rózsaszín és opálos lesz.

Vissza a halakhoz